Trufes de xocolata

Trufes de Xocolata, Trufas de Chocolate, postre facil, cuina facil, cocina facil, xocolata, chocolate, gastronomia, gourmand,
Ingredients:

240 gr. de xocolata negra 70 % per postres. Jo he utilitzat la "Lindt".
200 ml. de nata per muntar.
Cacau pur en pols.
1 cullerada i mitja de conyac.



Preparació:

Talleu a trossets la xocolata i la poseu en un bol. En un pot poseu la nata i quan arrenqui el bull, la tireu sobre la xocolata i ho remeneu molt bé fins que es desfaci i quedi tot integrat. 
Poseu la barreja a la nevera durant unes 3 hores. 

Un cop transcorregut el temps, amb una culleradeta petita agafeu porcions petites i en feu boletes. 

Un cop fetes les arrebosseu amb el cacau el pols i les torneu a posar a la nevera fins a l'hora de servir. 

Son espectaculars!!