Flam de Formatge


Flam de Formatge, Flam de Queso, postre facil, postres, l'essència de la cuina, blog de cuina de la soniaFlam de Formatge, Flam de Queso, postre facil, postres, l'essència de la cuina, blog de cuina de la sonia
Ingredients:

500 ml. de Nata.
200 ml. de Llet sencera.
150 gr. de Sucre.
2 sobres de "Cuajada Royal"
1 terrina de Formatge Philadelphia de 270 gr.

Per caramel·litzar el motllo:

200 gr. de sucre.
4 cullerades d'aigua.




Preparació:

Primer de tot farem el caramel pel motllo: 

Posem un pot a foc suau amb el sucre i les cullerades d'aigua i el deixem fins que quedi el sucre desfet i d'un color torrat. Millor no remenar-ho, podem moure el pot d'un cantó i de l'altre, però mai amb una cullera.
Un cop tinguem el caramel fet, el posem dins el motllo. Jo bellugo el motllo i deixo que caigui el caramel pels costats però no li poso tot. Veureu que de seguida queda pres. Amb la resta de caramel, agafo un paper de forn i amb una cullera faig formes amb el sucre que un cop sec pot servir per guarnir el flam.


Seguidament procedim a fer el Flam:

Posem una olla a foc suau amb la nata, el formatge i el sucre i ho remenem molt bé amb unes varetes fins que estigui ben integrat i sense deixar que bulli. 

Mentrestant en un bol dissolem els sobres de cuallada dins la llet freda, ho barregem molt bé i ho afegim dins la nata i el formatge. Ho tornem a barrejar amb unes varetes fins que bulli i llavors ho posem dins el motllo. 

Ho deixem refredar i ho posem a la nevera. 

Es molt fàcil i i molt bo. Ja veureu com tindrà molt èxit!