Flors de crema de iogurt i maduixes

Maduixes, mousse, postre facil, fresas, cocina facil, cuina facil, reposteria, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia, crema de iogurt
Ingredients:

1 Làmina de pasta brisa refrigerada.
100 ml. de nata per muntar.
30 gr. de sucre.
1 Culleradeta de vainilla en pols.
2 Iogurts naturals.
4 Maduixes.
Fulles de menta.



Preparació:

Escalfem el forn a d'alt i a baix a 180°
Estirem la pasta brisa i tallem amb un motllo unes flors o tulipes. Si no teniu motllo, imprimiu un dibuix, el talleu, el poseu sobre la pasta i el talleu amb un ganivet. 
Posem cap per avall unes flameres untades amb oli i les folrem amb les flors. Les posem al forn de 8 a 10 minuts fins que quedin dauradetes.


Posem en un bol la nata freda i ho batem amb unes varetes elèctriques o amb l'amasadora amb la part de les varetes fins que tingui consistència, llavors hi posem el sucre, la vainilla i continuem batent fins que quedi la nata ben muntada. 
A part en un bol, batem els iogurts fins que quedin cremosos i els incorporem molt a poc a poc a la nata amb una llengua de gat fins que quedi tot molt ben integrat. 

Esperem que les tulipes estiguin fredes i les retirem de les flameres amb molt de compte. Netegem amb aigua la menta i les maduixes i ho eixuguem. 
Omplim les tulipes amb la crema de iogurt amb una mànega pastissera i les decorem amb un tall de maduixa en forma de cor i hi posem una fulleta de menta. 

Son boníssimes i són molt fàcils de fer. 

Espero que us agradin.