Crema de Carbassa amb Gingebre i Gambes

Ingredients per 2 persones:

500 gr. de carbassa.
4 gambes.
1 patata.
Mitja ceba.
1 formatget.
Un tros d'un dit de gingebre fresc.
1 rajolí de llet desnatada.
Sal.
Oli d'oliva verge extra.



Preparació:

Encenem el forn a d'alt i a baix a 200° i un cop a la temperatura hi introduïm la carbassa partida per la meitat sense les llavors durant 50 minuts. 
Mentrestant, pelem la patata i la tallem a tallets molt prims, i fem el mateix amb la ceba i el gingebre. Ho posem en una paella amb oli a foc molt suau amb un pessic de sal i ho deixem fer molt a poc a poc i un cop tovet, ho treiem del foc i reservem.

Retirem la carbassa del forn, li extreiem la pell, la tallem a trossets petits i la saltegem durant 5 minuts amb la patata i ceba molt a poc a poc. 
Posem la patata, ceba i carbassa en una olla i ho cobrim amb aigua i ho posem al foc durant una hora. Quan hagi transcorregut el temps, posem una mica del caldo en una tassa per si quan fem la crema cal afegir-ne. 
Agafem el turmix i ho triturem molt bé amb el formatget i un rajolí de llet desnatada, si veieu que es molt espessa hi afegiu el caldo que heu reservat.

Per finalitzar el plat, just abans de servir, pelem les gambes i els hi treiem el budell negre fent un tall molt primet a sobre perquè surti millor. Les obrim amb un ganivet i les saltegem en una paella amb oli i sal, només volta i volta. 

Un cop tinguem la crema de carbassa al plat, hi poseu les dues gambes a sobre. 

És boníssima. Bon profit!