Mona de Pasqua de Xocolata i Taronja confitada

Ingredients:

1 Pa de pessic.
Taronja confitada.
200 grs. trossets d'ametlla caramel·litzada.
Melmelada de taronja o préssec ( mig pot ).

Per fer l'almívar:

250 ml. d'aigua
200 gr. de sucre.
1 rajolí de Cointreau.


Per fer la cobertura de xocolata:

200 gr. de xocolata negra per cobertura.
200 ml. de nata per muntar.
3 fulles de gelatina.

Preparació:

Prepararem l'almívar, posant un pot amb l'aigua i el sucre a foc suau. Quan el sucre estigui dissolt, hi tirarem un rajolí de Cointreau i el retirarem del foc. Ara ja tenim l'almívar fet.
Ara agafem el Pa de pessic i el tallem per fer 3 bases. (Guardeu les diferents bases amb l'ordre per poder-ho muntar posteriorment; hi podeu posar uns escuradents clavats a cada costat com a guia i quan ho torneu a muntar només haureu de mirar on heu col·locat els escuradents). 
La base inferior, l'untem amb l'almívar i hi posem la melmelada, 3 cullerades soperes més o menys i l'escampem uniformement. Ho cobrim amb l'altra capa i fem el mateix procediment que amb la primera.

Per la cobertura, primer procedim a hidratar la gelatina en un bol amb aigua freda. Posem a foc suau un pot amb la nata i quan bulli hi afegim la xocolata a trossets i no parem de remenar fins que estigui ben integrat. Ha de quedar un color de xocolata intens. Ho retirem del foc. 
Escorrem la gelatina amb les mans sense que quedi gens d'aigua i la posem dins el pot de la xocolata i nata calents i ho remenem fins que es desfaci la gelatina.

Col·loquem el pa de pessic muntat sobre una reixa i a sota una safata grossa i ara hi aboquem la xocolata deixant que caigui la xocolata per tots els costats. (D'aquesta manera la xocolata que sobri caurà a la safata. Controlem que tot el pa de pessic estigui cobert amb la xocolata i pels costats hi posem l'ametlla caramel·litzada
Ho guarnim amb la taronja confitada i com més ens agradi. 

Bona Pasqua!!