Amanida primavera amb vinagreta de mel

Ingredients per dues persones:

2 cabdells.
1 llauna de tonyina.
10 tomàquets xerry.
1 kiwi.
4 maduixes.
Sardines marinades amb oli d'oliva o anxoves.
Olives.
2 talls de formatge de cabra.
I per la vinagreta....
1 got de xupito d'oli d'oliva Verge.
1\2 got de xupito de Vinagre de Mòdena.
Sal.
1 culleradeta de mel.
Crema de vinagre de Mòdena per decorar el plat.



Preparació:

Rentem els cabdells i els tomàquets. Tallem els cabdells a trossets petits i els tomàquets per la meitat. Pelem el kiwi i el tallem a trossets juntament amb les maduixes que prèviament haurem rentat.
Agafem dos plats i hi anem posant tots els ingredients excepte el formatge de cabra que el posaren al final. 
Un cop muntats els plats, els salem al gust, hi posem un rajolí de vinagre de Mòdena i oli d'Oliva Verge. 
Tot seguit, 5 minuts abans de servir, escalfem el formatge de cabra al microones durant 2 minuts i els presentem sobre de l'amanida. 

En un bol posem una culleradeta de mel, 1 got de xupito d'oli, 1 de vinagre de Mòdena i la sal; ho barregem fins que estigui tot ben integrat i ho escampem per sobre del formatge.

Acabem el plat decorant-lo amb crema de vinagre de Mòdena.